charset ?>"> Anvelope Pirelli 265 / 70 R16 cel mai bun pret si livrare gratuita in Chisinau
CAUTĂ ROȚI
Anvelope Pirelli 265 / 70 R16 Winter
Scorpion Winter

3400 Lei
MARIME: 265 / 70 R16 - 112H

Concernul milanez Pirelli este considerat unul din cele mai mari din lume în segmentul său de activitate, el ocupând al cincilea loc după profitul financiar. Pirelli a fost fondat mai devreme decât Michelin, în anul 1872, dar mult timp s-a ocupat de producerea diferitor articole din cauciuc, și numai în 1894 s-a trecut la producerea anvelopelor.

La început au fost anvelope pentru motociclete, iar din 1901 Pirelli a început să facă anvelope și pentru mașini. Din 1905 în cadrul companiei există un departament special pentru cauciucuri moto și auto. Astăzi compania are 24 de uzine, care sunt amplasate în treisprezece state din lume.

Cele mai multe uzine – câte cinci – sunt în Italia și în Brazilia, câte două uzine se află în Marea Britanie, Germania, Turcia, Rusia și România. Compania se orientează pe anvelope de clasa premium, și din anul 2011 este furnizorul oficial al campionatului mondial de Formula-1.

Principalul produs, pe care îl oferă Pirelli, sigur că este anvelopa Pirelli Zero – anume acest brand reprezintă concernul în Formula-1, se subînțelege, că e vorba de cel mai prestigios model din toată gama concernului italian. Aceste anvelope au fost proiectate în concordanță cu recomandările celor mai prestigioși producători auto din lume, și concernul garantează, că caracteristicile Pirelli Zero sunt adaptate pentru orice tip de automobil.

Astăzi cele mai reușite modele anvelopelor Pirelli le puteți procura și în Chișinău, ele sunt oferite de compania Roti.md. În catalogul companiiei sunt incluse pneurile italiene, care pot fi procurate la cele mai accesibile prețuri nu doar din Chișinău, ci și din toată Republica Moldova.

Anume aceste anvelope primesc regulat premii de la cele mai vestite reviste europene, ce scriu despre automobile și anvelope. Pirelli Zero mai au careva subcategorii – de exemplu, modelul P Zero Rosso, care se consideră model ideal pentru automobile sportive cu capacitatea cilindrică sporită. Ele asigură un comportament demn atât pe pista uscată, cât și în condiții de ploaie.

Modelul Pirelli Zero Corsa System este considerat mai extremal, aceste anvelope vă vor permite să vă simțiți bine pe pistă sportivă, dar nu vă vor dezamăgi și pe drumuri regulare. Seria Cinturato este mai echilibrată – ea se consideră o serie ecologică, confortabilă și sigură, având reacții previzibile și calme la orice mișcare a volanului, chiar și în situații nestandarte.

E foarte populară și seria Scorpion – aceste anvelope sunt folosite pentru SUV-uri, oferind un nivel demn de aderență atât pe asfalt, cât și în condițiile terenului neasfaltat. Cel mai interesant model din această gamă este modelul Scorpion Zero, care are un desen asimetric a părții rulante, și oferă caracteristici impecabile în toate condițiile. Modelul Scorpion Verde este considerat universal – el se exploatează atât vara, cât și iarna, păstrându-și toate atuurile.

Seria Carrier este destinată microbuzelor și tehnicii speciale, și ea este cea mai populară din Europa – după datele Pirelli, 98 de procente din schimburile de anvelope se fac anume cu modelul Carrier. Aceste anvelope asigură o mișcare confortabilă, se isprăvesc și cu porțiunile lipsite de asfalt, dar, în același timp, rămân econome.

Gama cauciucurilor de iarnă este reprezentată de Ice Zero, Winter Sottozero, Cinturato Winter, Chrono Winter și Scorpion, Majoritatea acestor anvelope nu au crampoane, dar unele modele din seria Ice Zero totuși dispun de ele.


DIMENSIUNI
Scroll la stinga
SKU Dimensiune Season Index Preț Stoc  
16 inch
00000905 265 / 70 R16 Iarna 112H 3400.00 lei Selectati
COMENTARII CLIENȚI
Nu a fost găsit niciun rezultat.