charset ?>"> Anvelope Uniroyal 175 / 75 R16 C cel mai bun pret si livrare gratuita in Chisinau
CAUTĂ ROȚI
Anvelope Uniroyal 175 / 75 R16 C Winter
Rain Max 2

1375 Lei
MARIME: 175 / 75 R16 C - 101/99R

Uniroyal este o marcă atașată concernului Continental, care se axează pe anvelope pentru ploaie. Primele cauciucuri la uzina din orașul American Hartford au fost produse încă în anul 1895, și  anume Uniroyal a produs primele cauciucuri pneumatice din SUA.

În anul 1969 Uniroyal a propus primele anvelope, care au fost specializate pentru pistă umedă. Cu zece ani mai târziu Uniroyal s-a aliat cu Continental, primind, astfel, acces pe piața germană. În anii 90 ai secolului trecut compania a găsit segmental potrivit al pieței, oferind doar cauciucuri pentru ploaie. 

În anul 2001 toate anvelopele Uniroyal au primit desen direcționat al benzii de rulare, ceea ce era o noutate inedită pentru piață. Anvelopele Uniroyal pe merit poartă titlul de «Anvelope pentru ploaie», ceea ce se confirmă și prin cel mai recent model al companiei – RainExpert. El este present și în catalogul nostru.

Un alt model reușit este RainMax – cu el se echipează mijloacele de transport comercial, precum microbuzele. Flancul acestor anvelope este dotat cu fibre de nylon, ceea ce îi permite să reziste la încărcături sporite. Două canale speciale evacuează efectiv apa, luptând cu acuaplaningul. Seria RainSport este dedicată automobilelor cu caracteristici sportive. 

Anvelopele de iarnă se prezintă prin modelele MS Plus și SnowMax – primele sunt pentru autovehicule, iar SnowMax au fost proiectate pentru microbuze. Ele se descurcă foarte bine în orice condiții meteorologice, și se vând la un preț destul de accesibil. Vă puteți convinge de acest lucru, consultând catalogul nostru. 

Astăzi anvelopele Uniroyal pot fi cumpărate și în Chișinău prin intermediul companiei Roti.md. Pe site-ul nostru veți găsi pneurile la cele mai avantajoase prețuri.


DIMENSIUNI
Scroll la stinga
SKU Dimensiune Season Index Preț Stoc  
16 C inch
00001560 175 / 75 R16 C Iarna 101/99R 1375.00 lei Selectati
COMENTARII CLIENȚI
Nu a fost găsit niciun rezultat.