CAUTĂ ROȚI
Anvelope Invovic 185 / 65 R15 Winter
EL601

650 Lei
MARIME: 185 / 65 R15 - 88H

Compania INVOVIC este o companie tânără, care încearcă să cucerească încrederea din partea clienților cu prețuri accesibile și o deservire foarte bună. Asta nu se întâmplă în detrimentul calității anvelopelor, căci compania respectă toate standardele de calitate, inclusiv faimoasele ISO și DOT. 

Peste 3600 de oameni lucrează zilnic la uzina din Shandong, ei produc 12 milioane de anvelope pentru autovehicule, și trei milioane pentru camioane – e vorba de indicia anuali. La uzina Invovic se utilizeaza echipamentul ethnic din cele mai tehnologice tări ale lumii – Italia, Germania, Japonia. Parțial anvelopele se vând pe piața internă, partial se exportă în peste cinzeci de țări ale lumii, cel mai mult în Europa, America, Africa și Orientul Mijlociu. Astăzi ele pot fi cumpărate și în Chișinău la cele mai accesibile prețuri prin intermediul companiei Roti.md.

Prioritatea companiei – anvelope sigure și trainice, care nu vă vor trăda într-o situație extremală. La fel compania oferă și un nivel înalt de deservire tehnică. Invovic va fi un partener viabil și de încredere, iar gama produselor oferite o puteți studia în catalogul nostru. 

Cele mai populare modele sunt seria EL805/EL806. Primul model e predestinat pentru zăpadă, e vorba de anvelope pentru iarnă, iar modelul EL806 este unul mai nou, și are caracteristici universale – poate fi exploatat atât iarna, cât și în alte anotimpuri. EL806 dispune de un desen avansat al benzii de rulare, ceea ce ușurează evacuarea apei, și a altor substanțe, care pot să încurce activității corecte a anvelopei. 


DIMENSIUNI
Scroll la stinga
SKU Dimensiune Season Index Preț Stoc  
15 inch
00001118 185 / 65 R15 Iarna 88H 650.00 lei Selectati
COMENTARII CLIENȚI
Nu a fost găsit niciun rezultat.