charset ?>"> Anvelope Dunlop cel mai bun pret si livrare gratuita in Chisinau
CAUTĂ ROȚI
Anvelope Dunlop
Winter Response 2
1356.96 Lei

Compania Dunlop a fost întemeiată la sfărșitul secolului nouăsprezece, ea fiind numită în cinstea lui John Boyd Dunlop - ingenerul, care a inventat anvelopele pneumatice. Activitatea sa pe piața comercială Dunlop a început-o în 1891, sediul ei fiind atunci la Birmingham.

Actualmente Dunlop nu mai este o companie independentă, ea fiind trecută sub administrarea americanilor de la Goodyear. Dar calitatea produselor a avut doar de câștigat din aceste schimbări. Pe lângă anvelope, Dunlop produce și elemente de suspensiuni hidraulice pentru tancuri și altă tehnică blindată.

În trecut Dunlop a participat activ la campionatul de Formula-1, din 1950 până în 1977 compania a echipat cu anvelopele sale mai multe colective din cel mai prestigios campionat autosportiv din lume. Înrăutățirea situației financiare a impus compania să plece din Formula-1, iar ulterior a urmat și cedarea pachetului majoritar către Goodyear.

Ce modele de la Dunlop din catalogul nostru sunt cele mai populare? Sigur că, în primul rând, modelele de vară. Ele sunt reprezentate prin șase serii. Cele mai noi din ele sunt SP Touring R1 și SP Sport MAXX 050, anvelopele din categoria MAXX oferind aderență maximă cu pista la orice viteză adecvată.

Nuanțe sportive are și seria Direzza, deși este destinată segmentului mai ieftin de autovehicule, cu caracteristici dinamice medii. Modelel SP Sport LM704 sunt considerate universale, ele se potrivesc celor mai diverse autovehicule, iar seria SP Touring T1 a fost proectată pentru vehicule mici și medii.

Cele mai noi modele din catalogul nostru de anvelope pentru zăpadă sunt acele din seria SP Winter Ice 02, cu desen direcționat al canelelor din bandă de rulare. Ca și seria Ice 01, aceasta dispune de crampoane, iar din anvelopele fără crampoane cele mai reușite modeluri sunt din seria Glaspic - o alegere universală, care se portivește tuturor condițiilor, posibile în timp de iarnă.

Modelul Winter MAXX WM01 este foarte bun pe gheață, iar modelul Winter Sport 400 își demonstrează supremația în condiții de zăpadă și pe asfalt rece.

Cauciucurile pentru SUV-uri și Jeep-uri sunt reprezentate prin seria Grandtek, aici sunt prezente atât anvelopele de vară, cât și cele de iarnă. Cele mai agresive anvelope din acest segment sunt din seria MT și SJ. Seriile SP Sport MAXX 050 și SP Sport 7000, considerate sportive.

Astăzi anvelopele Dunlop pot fi cumpărate și în Chișinău prin intermediul companiei Roti.md. Pe site-ul nostru veți găsi pneurile la cele mai avantajoase prețuri.

Atenție! Evitați utilizarea cauciucurilor second-hand!


DIMENSIUNI
Scroll la stinga
SKU Dimensiune Season Index Preț Stoc  
15 inch
00000570 195 / 65 R15 Iarna 91T 1356.96 lei Selectati
COMENTARII CLIENȚI
Nu a fost găsit niciun rezultat.