CAUTĂ ROȚI
Anvelope Debica 225 / 65 R17 Winter
FRIGO SUV FP

0 Lei
MARIME: 225 / 65 R17 - 102H

Compania Debica a lansat primele anvelope în anul 1995, dar un salt adevărat a fost întreprins în 1995, atunci, când pachetul majoritar de acțiuni a fost cumpărat de compania Goodyear. Americanii au schimbat toată gama de anvelope, și au reușit să ridice brusc calitatea lor. Deja în 1998 au apărut primele anvelope Debica pentru camioane, ceva mai tărziu au apărut și anvelope pentru tehnică specială – combine agricole și tractoare. 

Astăzi Debica dispune de o uzină modernă, care este considerată una din cele mai bune din Europa, acolo se produc anvelope de vară, de iarnă și all-season. Ele se vând în peste 50 de țări din lume. Cele mai populare modele sunt prezente în catalogul nostru. 

Cele mai progresive anvelope din gama propusă sunt din seria Presto – ele, în special modelul UHP (Ultra High Performance), sunt pentru șoferi cu ambiții sportive. La fel e și seria Furio. Anvelopele Passio, Presto și Presto HP sunt o alegere bună la un preț mediu, pentru autovehicule de clasă medie. 

Anvelopele all-season poartă denumirea de Navigator, iar cele de iarnă se vând sub brandul Frigo. Cel mai bun model din gama de iarnă este modelul Directional – cu desen direcționat al benzii de rulare. 

Astăzi anvelopele Debica pot fi cumpărate și în Chișinău prin intermediul companiei Roti.md. Pe site-ul nostru veți găsi pneurile la cele mai avantajoase prețuri.


DIMENSIUNI
Scroll la stinga
SKU Dimensiune Season Index Preț Stoc  
17 inch
00000984 225 / 65 R17 Iarna 102H 0.00 lei Selectati
COMENTARII CLIENȚI
Nu a fost găsit niciun rezultat.